Velkommen til lærervejledning, opgaver, film og alle de andre materialer

Her finder du alt, hvad du skal bruge til et kort eller langt forløb om Nepal og om ”Det tredje øje”: opgaveark til alle fag, billedbank, filmbank, pdf-bøger og grundige vejledninger til tre ”grydeklare” forløb.

Under ”Tidligere U-landskalendere” finder du materialer om andre u-lande. Der ligger komplet materiale fra Myanmar (2013) og Zambia (2014) samt visse materialer fra årene før.

Her kan du læse, printe eller downloade alt skolematerialet til Børnenes U-landskalender 2015, som foregår i Nepal. Det er gennemarbejdet og nemt at gå til.

Du kan nøjes med selv at plukke enkelt-opgaver til dit fag, eller du kan bruge vejledningen til de tre komplette og skalerbare forløb. De er udviklet i samarbejde med fagkonsulenter, og de understøtter både kompetencerne og videns- og færdighedsmålene i Forenklede Fælles Mål i dansk, natur/teknik og tværfagligt.

Under ”Skole” ovenfor (eller med den gratis iPad-app, der har samme indhold) kan du sende eleverne på research for at producere fagligt styrede fotohistorier med UNI-Login. Men i opgavebanken finder du også mange andre typer opgaver – både fagfaglige opgaver, faglig bevægelse og mere praktisk-kreative opgaver.

Elevbogen med årets fortælling er skrevet af forfatteren Kim Langer – og både den og bogen med lærervejledning kan du læse eller printe her på siden.

Se bøger som pdf her

Så længe lager haves kan du også købe dem som trykte bøger i stort format, enten enkeltvis eller som klassesæt.

Bestil trykte bøger her

 

 

Børnenes U-landskalender 2015 er produceret for Danida af:

Publikum KommunikationPluralisinVirkeMorten Bak Grafisk Design