Kurser om U-landskalenderen på CFU’erne

Mød årets bogforfatter, Kim Langer, og forfatteren til lærervejledningen, Michael Larsen. Hør om deres oplevelsesrige rejse rundt i Nepal for foden af Himalaya, da de skulle researche til materialet – og få deres bedste tips til, hvordan du bruger materialet bedst med dine elever.

Kom og få en spændende dag med masser af inspiration til undervisningen. U-landskalenderens kurser plejer at blive overtegnet. Du skal bestille en plads direkte hos den lokale CFU. De fleste af dem tilbyder kurset i efteråret.

Tips om opgaverne
På kurset vil du blive klædt godt på til at bruge Danidas undervisningsmateriale med tips fra dem, der har skabt det. Hør om tankerne bag 2015-materialet, hør om ideen bag forløbene og opgaverne – og hør om ”bogholdets” rejse til Nepal.

Fofatterens tanker bag bogen
Du kan møde årets forfatter, Kim Langer, og høre om hans overvejelser bag årets bog. Kim Langer har rejst flere gange i Nepal og er bl.a. kendt for Zombie-serien, Skaterland-serien og serien af eventyrromaner – for børn – fra de tidligere danske kolonier. På kurset får du også mulighed for at høre om CARE Danmarks projekt i Nepal, som overskuddet fra salget af årets u-landskalender går til.

Alle deltagerne får et gratis sæt materialer med hjem – ikke et helt klassesæt, men en elevbog og en lærervejledning.

Introduktion til at bruge app og web
Kurset omfatter også en introduktion til brugen af iPad-app’en og til alle aktiviteterne på websitet. Har du en iPad, så medbring den gerne, hvis du overvejer at lade eleverne arbejde med U-landskalenderen på iPads.

Målgruppe: Lærere, der underviser i dansk, natur/teknologi eller praktisk/musiske fag i 1.-4. klasse.

Alle kurserne for 2015 er afholdt

Tirsdag 6. oktober: Roskilde
Onsdag 7. oktober: København
Mandag 19. oktober: Odense 
Tirsdag 20. oktober: Odense
Onsdag 21. oktober: Vejle
Mandag 26. oktober: Haderslev
Tirsdag 27. oktober: Aalborg
Onsdag 28. oktober: Herning
Torsdag 29. oktober: Randers