Hør en go’ historie

Her kan du høre de fire spændende lydbøger fra U-landskalenderen 2015. De er skrevet af Kim Langer og indlæst af rapperen Per Vers.

Her får du de fire fortællinger fra Nepal, som Kim Langer har skrevet til årets U-landskalender.

Alle fire kan du enten høre her – eller du kan downloade dem, så du kan gemme dem og høre dem igen, lige når det passer dig.

De er indlæst af rapperen Per Uldal, der er kendt under musikernavnet Per Vers.

Elevbog2015

Det tredje øje
Årets lange, eventyrlige fortælling: Drengen Namduk og pigen Sita er nære venner. De er vokset op sammen i Nepals vilde bjerge. Nu er Sita flyttet til den store by for at gå i skole. Namduk er blevet tilbage i bjergene. En dag farer Namduk vild, og det er tæt på at gå rigtig galt. Men Sita kan pludselig mærke, at Namduk er i fare. Hvordan kan hun hjælpe sin ven ud af kniben, når hun er så langt borte? Måske kan bedstefars mystiske amulet hjælpe?

Download mp3
Hør i browseren

 

Page8

Buddha og svanen
En kort fabel om dengang, da Buddha var en lille dreng. Hans vens sårer en vild svane med sin pil, og nu må Buddha gribe ind.

Download mp3
Hør i browseren

 

Download

Yetien og hyrden
En kort fabel om en hyrde langt oppe i bjergene, der er rigtigt glad for at spille musik. Men en aften kommer der pludselig en stor, farlig Yeti for at lytte med …

Download mp3
Hør i browseren

 

Page6

Spurven og frøet
En kort fabel om den stakkels spurv, der taber sit lækre frø. Det skulle hun ellers spise til frokost. Ingen gider at hjælpe hende, heller ikke selveste kongen. Men en lille myre har en god idé …

Download mp3
Hør i browseren